Om Byens Balletskole 

Tilbage til "Om Os"


Byens Balletskole tilbyder ugentlig undervisning til børn, unge og voksne i R.A.D. og I.D.T.A. klassisk ballet, Streetdance, Freestyle-disco og Showdance i Multihuset, Sejs.

(Julsøvej 126, 8600 Silkeborg).


Skolen blev etableret af tidligere professionel danser og danselærer Tammy Sørensen i august 2011.


Alle timer har en sjov og glad stemning, og vi er stolt af at være en danseskole, der opfordrer til, at læring kommer igennem nydelse.


Kontakt Tammy på 40 97 43 97 hvis du ønsker at besøge en dansetime eller deltage i en gratis prøvetime.


Sæsonen varer 10 måneder og slutter med opvisning i juni måned.  

Danseskolens ferier følger, som regel, folkeskolernes faste ferier. (Se under menupunktet ´Vigtige datoer´ for præcis feriedatoer.)


Undervisning må overværes den første undervisningsdag i hver måned.


Eksamener - Eleverne har mulighed for at deltage i eksamener hvor skolen får besøg fra en anerkendt eksaminator fra England. Alle børn som har nået den krævede standard får mulighed for at deltage.

(Skolen er til dato den eneste danseskole i Danmark der kan sende børn til eksamen hos International Dance Teachers Association (IDTA).


Sommeropvisninger - Alle elever opfordres til at deltage i skolens danseopvisninger. Børn drømmer om at danse på en scene! (Se under menupunktet ´Vigtige datoer´ for præcis datoer.) Der vil komme flere muligheder for børnene at optræde i løbet af sæsonen.


Forældredage - Undervisning er uden forældre. Der vil være mulighed for forældre, søskende, bedsteforældre osv. at kigge den i timerne den første undervisningsdag i både november og marts måneder.


Angående dragter/sko, vent med at købe nyt indtil du har set hvad vi anbefaler. Vi kan skaffe træningstøj til meget rimelig priser. (Se under menupunktet ´Uniform´ for flere detaljer.)


Byens Balletskole lover at pleje og hjælpe hver elev individuelt, hvilket giver et sikkert, støttende og glade læringsmiljø, hvor børn kan udfolde sig og vokse trygt med ekspertise inden for danseuddannelse fra lærere, der har en passion for dans og kærlighed til undervisning.

Byens Balletskole 2017  - [email protected]