Klassisk Ballet

Klassisk ballet giver den grundlæggende teknik for alle stilarter af dans, om det er jazzballet, step, showdance eller moderneballet. Det giver eleven teknik, kropsholdning, muskel udvikling, koordination og musikalitet. Fra at følge Royal Academy of Dance (R.A.D.) og International Dance Teachers Association (I.D.T.A.) pensum har skolens elever mulighed for at udvikle teknik, hukommelsesfærdigheder og at opbygge og forbedre de kerneøvelser de øver uge for uge.


Holdene er tilpasset elevernes aldre og evne som gøre det muligt for dem at få mest muligt ud af ballet.


Pige eller dreng tummlinger timer vil i høj grad forbedre dit barns koordination, motorik og sociale færdigheder samt udfordre deres fantasi og kreativitet.

Forældre vil blive forbavset over, hvor udviklede deres barn bliver efter blot få timer. Det er en fantastisk mulighed for børn at blande sig med forskellige personligheder og opfordrer især generte og frygtsomme børn til at åbne op.


De mindste børn lære forskellige ballet øvelser med brug af f.eks. rim og remser, børnesang, instrumenter og rekvisitter for at hjælpe dem med balance, koordination og rytme. Børnene lære også små serier som viderebygges fra uge til uge og vises til skolens danseopvisning ved afslutning af sæsonen.


For de større elever begynder timerne med at træne ved ”Balletbarren” - en stang som giver eleven ekstra støtte mens de lærer grundtrinene. Disse øvelse er derefter gentaget uden stang for at øge holdning, balance og styrke. Den midterste del af timen består af større bevægelser hvor eleverne skal hoppe og bevæger sig over gulvet. Timerne afsluttes med at øve forskellige serier som viderebygges uge for uge og vises til skolens balletopvisning ved afslutning af sæsonen.

Byens Balletskole 2017  - [email protected]