Om Tammy Sørensen

Tilbage til "Om Os"


Jeg blev uddannet som professionel danser, balletlærer, danseinstruktør, skuespiller og sanger på `Midlands Academy of Dance and Drama´ (www.maddcollege.co.uk), en fuldtids, professionel dans og teaterskole i Nottingham, England. Her modtog jeg en diplom i `Musical Theatre`og undervisningskvalifikationer fra ´International Dance Teachers Association´ (I.D.T.A.) og ´Imperial Society of Teachers of Dancing´ (I.S.T.D.)


I de efterfølgende år dansede jeg professionelt omkring i Europa indenfor klassisk ballet, moderne ballet, jazzdans, streetdans, musicals og showdans inden jeg i 2002 flyttede til Danmark. 

Gennem årene har jeg haft stor erfaring med at undervise ballet og dans til alle aldre og niveauer.


Højdepunket af mit livslang ambition at undervise dans sket i august 2011 da Byens Balletskole blev dannet med Multihuset i Sejs som sit hjem.


Jeg er medlem af R.A.D. (Royal Academy of Dance - Mutually Recognised Teacher), I.S.T.D. (Imperial Society of Teachers of Dancing) og I.D.T.A., tre af verdenens mest inflydelsesrige danseuddannelse organisationer.


Udover at undervise på Byens Balletskole er jeg også balletlærer på Musikskolen i Ringkøbing-Skjern.


Jeg er også et aktiv medlem af Sejs-Svejbæk Idræts Forenings (SSIF) Gymnastik afdeling hvor jeg har i flere sæsoner været frivillig træner i Rytmiskgymnastik/dans og springgymnastik.


Jeg brænder for ballet og dans, og er fast besluttet på at levere høj kvalitet undervisning i et sikkert og glad læringsmiljø. Forældre kan være sikker på, at deres barn vil blive givet mulighed for at udvikle sig sikkert og med passende læringsaktiviteter på alle trin.

Byens Balletskole 2017  - [email protected]